Politika e jashtme në këndvështrimin e studiuesve të rinj.

Studimi  "Perceptime të intelektualëve mbi performancën e politikës së jashtme shqiptare (2013- 2015)" përgatitur nga Znj. Klodiana Beshku, Pedagoge në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Këshilltare në Ministrinë e Punëve të Jashtme, është tashmë online. Ju mund ta aksesoni atë në pdf e bashkëngjitur këtij postimi.

Albanian

Conference: "Investing in Albania: Challenges and Opportunities"

Conclusions and Recommendations of the Conference: "Investing in Albania: Challenges and Opportunities"

English

Ambassador Series-“Shqipëri – Izrael: 25 vjet miqësi”

Undefined

Prezantim i Artikullit Analitik

Qendra e Ekselencës ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimin e artikullit analitik me temë: "Zgjidhja e mosmarrëveshjeve dypalëshe në rajon: Sfida të reja nga Samiti i Vjenës". 
Eventi organizohet ditën e mërkurë, më 4 maj 2016, ora 10:00.
Të interesuarit duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen në: excellence@mfa.gov.al 

Albanian

Prezantim i Artikullit Analitik

Qendra e Ekselencës ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimin e Artikullit Analitik me temë: "Qeverisja ekonomike në rajon: Si ndikon në ekonomitë e Ballkanit Perëndimor dhe procesin e integrimit evropian?".
Eventi organizohet ditën e hënë, më 25 prill 2016, ora 15:00.
Të interesuarit duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen në: excellence@mfa.gov.al 

Undefined

Strengthening Public and Economic Diplomacy

Undefined

Leksion i Hapur

Qendra e Ekselencës në Ministrinë e Punëve të Jashtme prezanton:
Leksion të hapur me:
Z. Göran Persson

Undefined

Thirrje publike për artikull analitik-“Bashkëpunimi ekonomik rajonal - Situata në Ballkanin Perëndimor dhe skenarët e së ardhmes”

Qendra e Ekselencës pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme, kërkon të angazhojë një ekspert për shkrimin e një artikulli analitik, 10 faqe me temë
“Bashkëpunimi ekonomik rajonal - situata në Ballkanin Perëndimor dhe skenarët e së ardhmes”. 

Undefined

Artikullit Analitik "Shpjegimi i Procesit të Berlinit për Shërbimin e Jashtëm"

Informojmë se të mërkurën, me datë 2 Mars 2016, ora 10:00, organizohet prezantimi i Artikullit Analitik me temë:  

"Shpjegimi i Procesit të Berlinit për Shërbimin e Jashtëm".

Të interesuarit mund të konfirmojnë pjesëmarrjen në: excellence@mfa.gov.al

 

Undefined

Open Lecture

Undefined

Pages