Centre of Excellence of the Ministry of Foreign Affairs of Albania, in collaboration with The Balkan Trust for Democracy, is seeking to engage a consultant to author a 40-pages study on “Emerging Security Issues: Countering Violent Extremism”.
 
Application starting: 6 July 2016

Deadline: 20 July 2016

 

Send your application at: excellence@mfa.gov.al

Qendra e Ekselencës pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme, kërkon të angazhojë një ekspert për shkrimin e një artikulli analitik, 10 faqe me temë
“Bashkëpunimi ekonomik rajonal - situata në Ballkanin Perëndimor dhe skenarët e së ardhmes”. 

Informojmë se të mërkurën, me datë 2 Mars 2016, ora 10:00, organizohet prezantimi i Artikullit Analitik me temë:  

"Shpjegimi i Procesit të Berlinit për Shërbimin e Jashtëm".

Të interesuarit mund të konfirmojnë pjesëmarrjen në: excellence@mfa.gov.al

 

 
Topic:“Economic governance in the region-how does it affect
Western Balkan economies and the EU integration process?”