Studimi  "Perceptime të intelektualëve mbi performancën e politikës së jashtme shqiptare (2013- 2015)" përgatitur nga Znj. Klodiana Beshku, Pedagoge në Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Këshilltare në Ministrinë e Punëve të Jashtme, është tashmë online. Ju mund ta aksesoni atë në pdf e bashkëngjitur këtij postimi.

Young Policy Forum researcher's perspective on the Albanian Foreign Policy

There are now available online all the policy papers.
Policy papers can be accessed at the attached pdf

Albania investment potential

We represent the Policy Paper "Albania's Investment Potentials" by Ph.D. Dritan Fino.
You can find attached the pdf of the paper.

Policy Paper  " Economic relations  between the Western Balkans Six Countries "

This policy paper should not be reported as representing the views of the Ministry of Foreign Affairs of

 

Albania. The expressed views are those of the author(s) and do not necessarily represent those of the MFA

 

and of the Embassy of Switzerland in Albania.